Uutiset

Ajankohtaista Donier Gastronomiella

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa: Instagram & Facebook
Donier Gasronomie logo

JHB vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Donier Gastronomien

JHB – Johan i Hallen & Bergfalk vahvistaa asemaansa yhtenä Pohjoisen johtavana liha-, kala ja äyriäisasiantuntijana ostamalla suomalaisen ravintolatukun Donier Gastronomien.

JHB on nyt suomalaisen ravintolatukun Donier Gastronomien uusi omistaja. Donier Gastronomiella on vahva asema Etelä-Suomen “kultaisessa kolmiossa,” mihin kuuluu Helsinki, Tampere ja Turku. Yritys tunnetaan ennen kaikkea vahvana liha-asiantuntijana ja -myyjänä. Suurin osa lihasta tulee heidän omasta tuotannostaan. Heillä on kattava kokemus ja asiantuntemus juustoista mikä on myös heidän kasvava tuoteryhmänsä. Heillä on noin 850 asiakasta, joista suurin osa on ravintoloita. Yrityksellä on 30 kokopäiväistä työntekijää ja liikevaihto on 16 miljoonaa euroa.

“Donier Gastronomie tulee olemaan hyvä lisä Suomen JHB:lle, ja näemme loistavia mahdollisuuksia kehittää alaa ja tavoittaa uusia asiakkaita yhdessä. Näen myös todella positiivisena Donierin kokemuksen juustoista, mikä tulee olemaan tulevaisuudessa myös meille tärkeä tuoteryhmä” sanoo Andreas Göthberg, JHB:n toimitusjohtaja.

Ota yhteyttä:
Jonas Bonnedahl
Maajohtaja, JHB Suomi
jonas.bonnedahl@jhb.se, +46 (0)70 885 44 88

Christian Dyjée
Markkinointi- ja viestintäjohtaja, JHB
christian.dyjee@jhb.se, +46 (0)70 744 40 04


Donier Gastronomie on suomalainen ravintolatukku, jolla on vankka raaka-aineiden kokemus ja tietotaito, oma lihatuotanto sekä kasvavaa liiketoimintaa myös juustoissa. Asiakkaita ovat ravintolat, ammattikokit, sekä vähittäiskauppa. Yrityksen pääkonttorilla työskentelee n. 30 kokopäiväistä työntekijää, yrityksen liikevaihto on 16 miljoonaa euroa.

Johan i Hallen & Bergfalk (JHB) on perustettu Ruotsissa ja se toimii myös Suomessa. Se on johtava lihan-, kalan-, ja äyriäisten asiantuntija. Yrityksen liikevaihto on n.2,3 miljardia SEK. Sillä on n.4 000 asiakasta ravintola-, hotelli- ja vähittäiskaupan alalla. Tuoteportfolio koostuu tuoreista proteiineista kuten lihasta, kalasta ja äyriäisistä ja yli puolet myydyistä tuotteista tulevat yrityksen omasta tuotannosta. JHB toimii valtakunnallisesti Ruotsissa ja sillä on tuotantoa, varastoja ja toimistoja Tukholmassa, Göteborgissa sekä Helsingborgissa. Suomessa toimipiste on Helsingissä. Vuodesta 2023 METRO AG on omistanut JHB:n.

Donier Gasronomie logo

Donier Gastronomie muuttaa

Muutamme toukokuussa Vantaalle. Osoitteemme on 6.5. 2024 alkaen:

Juurakkotie 6, 01510 Vantaa.

Tavaran vastaanotto on ovista 5 ja 6.

Muut yhteystiedot säilyvät samana.

Cheese Witches logo

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:n 30.4.2024

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:n 30.4.2024.

Sulautuminen tehdään konsernirakenteen yksinkertaistamiseksi ja liiketoimintamme tehostamiseksi.

Sulautumisen ansiosta Cheese Witches pystyy tarjoamaan asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman, nopeat yhteistoimitukset, kattavat palvelut sekä Donier Gastronomien monipuolisen ja vahvan osaamisen. Jatkossa kaikki liiketoiminta tapahtuu Donier Gastronomie Oy:n kautta, joskin Cheese Witches jatkaa yrityksen aputoiminimenä.

Yhteyshenkilö:
Merja Sydänmaa-Kaartinen
+358413195672
merja.sydanmaa-kaartinen@cheesewitches.fi

www.cheesewitches.fi

Kysy laadukkaista tuotteistamme

Kiinnostuitko tuotevalikoimastamme tai onko sinulla jokin erityinen tuote tarvelistalla? Kysy rohkeasti.